Неділя, 28.04.2024, 23:10
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сайт вчителя інформатики Семенюк Марини Миколаївни

Меню сайту
Категорії розділу
Проекти 46 групи [7]
Поекти учнів інформаційно-технологічного профілю
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Блог

    Головна » 2017 » Січень » 16 » Easy Learner C#
    11:38
    Easy Learner C#

              «Easy Learner С#» (рис. 1) - це програма, що має легкий інтерфейс і включає в себе ряд форм, з можливостями переходу з форми на форму, відкриттям приладів програм, проходження тестів та онлайн тестів. Завдяки продукту користувач зможе отримати основні знання з мови програмування С#, та застосовувати їх в подальшому поглибленому вивчені цієї мови також цей програмний продукт допомагає отримати логічне мислення за допомогою побудування правильних логічних виразів що в кінцевому результаті сформують працюючу програму. Програмний продукт можна використовувати не тільки як програму, яка навчає, а й яка допомагає перевірити вивчений матеріал та зробити акцент на тій чи іншій темі за допомогою тестів та «компіляційної» перевірки синтаксису. За допомогою програми можливо пояснювати навчальний матеріал, на кожній формі знаходиться матеріал розбитий по темах для зручності користувача. Систематизована програма вивчення дає змогу здобути знання по мірі їх складності та необхідності в подальшому вивчені. Як додаток програма містить задачі по програмуванню та посилання на необхідне середовище розробки «Microsoft Visual Studio C# ».
         Мета: створити програмний продукт, в середовищі мови програмування С#. Закріпити на практиці знанням мови C# та показати практичне застосування для Windows Forms Visual C#. Програмний продукт має бути корисним у застосуванні тобто працювати під ОС Windows та Android.
          Проблема: при вивченні мови програмування C#, ми часто запитуємо себе, як можливо застосувати знання на практиці так щоб вони були корисні. Попри користь програма повинна бути легка у використанні та з простим інтерфейсом.
        Актуальність: мій програмний продукт дуже корисний у сучасному світі, адже зараз галузь програмування поширюється все швидше та швидше тому вивчення мов програмування є актуальною метою для майбутніх поколінь тим паче такої об‘єктно-орієнтованої мови програмування як С#. Мій програмний продукт допоможе вивчити основи мови С# та застосовувати їх в подальшому поглибленому вивчені цієї мови за виявленим бажанням.
          Предмет дослідження: мова програмування C# та її вивчення, а також програмування в середовищі мови C#.
                                                 ВИСНОВОК
         Вчитися – ніколи не пізно, адже так? Наша програма допоможе вам вивчати частинку такої цікавої і не менш складної науки, як програмування.
          Програмний продукт дає змогу вивчати досить поширену мову програмування С#. Вивчивши одну з тем, ви маєте змогу застосувати свої знання на практиці за допомогою спеціальних задач що знаходяться в програмі. Вивчивши тему, програма допоможе, як із застосуванням цих знать так і з їх перевіркою, а систематизований матеріал допоможе вам засвоїти вивчене. Програмний продукт моєї наукової роботи надзвичайно простий, проте його багатогранність в застосуванні робить зі звичайної програми хорошого помічника для розв’язування задач та повторення/вивчення матеріалу.

    Категорія: Проекти 46 групи | Переглядів: 533 | Додав: s_shaposhnikov | Рейтинг: 0.0/0