Неділя, 28.04.2024, 22:05
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сайт вчителя інформатики Семенюк Марини Миколаївни

Меню сайту
Категорії розділу
Проекти 46 групи [7]
Поекти учнів інформаційно-технологічного профілю
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Блог

    Головна » 2017 » Січень » 16 » English Learner
    11:37
    English Learner

    Нікітчук Богдан 46 група     

    «English Learner» – це програма, що має легкий інтерфейс і включає в себе ряд форм, з можливостями переходу з форми на форму.

       Завдяки продукту користувач зможе отримати основні знання з англійської мови, та застосовувати їх в подальшому поглибленому вивчені цієї мови, також цей програмний продукт допомагає отримати хороші знання мови. Програмний продукт можна використовувати не тільки як програму, яка навчає, а й яка допомагає перевірити свій словниковий запас. За допомогою програми можливо пояснювати навчальний матеріал, на кожній формі знаходиться матеріал розбитий по темах для зручності користувача. Систематизована програма вивчення дає змогу здобути знання по мірі їх складності та необхідності в подальшому вивчені. Як додаток програма містить інтернет сторінку, яка допоможе вам підготуватися до ЗНО з англійської мови.
            Мета: створити програмний продукт, в середовищі мови програмування C#. Закріпити на практиці знанням мови та показати практичне застосування для вивченого матеріалу. Програмний продукт має бути корисним у застосуванні учнями навчальних закладів.
                Проблема: при вивченні англійської мови, ми часто запитуємо себе, як можливо застосувати знання на практиці так щоб вони були корисні. Попри користь програма повинна бути легка у використанні та з простим інтерфейсом.
             Актуальність: мій програмний продукт дуже корисний у сучасному світі, адже зараз англійська мова потрібна усюди, майже на кожній роботі потрібно базово володіти англійською. Мій програмний продукт допоможе поглибити знання з англійської та застосовувати їх в подальшому поглибленому вивчені цієї мови за виявленим бажанням.
                 Предмет дослідження: англійська мова та її складові.
              Висновок: вчитися – ніколи не пізно, адже так? Моя програма допоможе вам поглибити свої знання з англійської мови.
         Програмний продукт дає змогу вивчати досить поширену в сучасному світі мову. Вивчивши один час з граматики, ви маєте змогу застосувати свої знання на практиці. Вивчивши тему, ви ще більше поглибите знання з англійської мови, а систематизований матеріал допоможе вам засвоїти вивчене. Програмний продукт моєї наукової роботи надзвичайно простий, проте його багатогранність в застосуванні робить зі звичайної програми хорошого помічника .

     

    Категорія: Проекти 46 групи | Переглядів: 417 | Додав: bnikitcuk | Рейтинг: 0.0/0