Понеділок, 29.04.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сайт вчителя інформатики Семенюк Марини Миколаївни

Меню сайту
Категорії розділу
Проекти 46 групи [7]
Поекти учнів інформаційно-технологічного профілю
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Блог

    Головна » 2017 » Січень » 16 » Розробка навчального комплексу «Help young physicists»
    11:32
    Розробка навчального комплексу «Help young physicists»

                 «Help young physicists – це програма, що має легкий інтерфейс і включає в себе ряд форм, з можливостями переходу з форми на форму, відкриттям приладів програм, проходження тестів. Завдяки продукту користувач зможе отримати основні знання з шкільного курсу фізики, та застосовувати їх в подальшому поглибленому вивчені цієї науки. Програмний продукт можна використовувати не тільки як програму, яка навчає, а й яка допомагає перевірити вивчений матеріал та зробити акцент на тій чи іншій темі за допомогою тестів. За допомогою програми можливо пояснювати навчальний матеріал, на кожній формі знаходиться матеріал розбитий по темах для зручності користувача.
                 Мета: створити програмний продукт, в середовищі мови програмування С#. Закріпити на практиці знання з фізики. Програмний продукт має бути корисним у застосуванні тобто працювати під ОС Windows та Android.
           Проблема: при вивченні фізики, ми часто запитуємо себе, як можливо застосувати знання на практиці так щоб вони були корисні. Попри користь програма повинна бути легка у використанні та з простим інтерфейсом.
               Актуальність: мій програмний продукт дуже корисний у сучасному світі, адже зараз така наука як фізики є широко використовувана у безлічі професій тому вивчення фізики є актуальним для майбутніх поколінь. Мій програмний продукт допоможе вивчити основи фізики за виявленим бажанням.
                 Предмет дослідження: фізика як наука та її використання.
                                                                  ВИСНОВОК
                    Вчитися – ніколи не пізно, адже так? Моя програма допоможе вам вивчати частинку такої цікавої і не менш складної науки, як фізика.
                  Програмний продукт дає змогу вивчати основи такої складної науки як фізика. Вивчивши одну з тем, ви маєте змогу перевірити свої знання пройшовши тестування. Програмний продукт моєї наукової роботи надзвичайно простий, проте його багатогранність в застосуванні робить зі звичайної програми гарного помічника для розв’язування задач та повторення/вивчення матеріалу.
                                                            Виконав ліцеїст 46 навчальної групи Піголь Олексій

    Прикріплення: Картинка 1
    Категорія: Проекти 46 групи | Переглядів: 480 | Додав: flyeranano9 | Рейтинг: 0.0/0